MUSICALENS FOLKEMØDE er en nyskabelse, der løber af stablen i Fredericia bymidte
16. august-18. august 2024.

I et unikt  samarbejde mellem Fredericia Musical Teater, Panorama Biografen, Tøjhuset, Den Danske Scenekunstskole samt Dansk Musical Brancheforening, vil byen danne ramme om en festlig hyldest til genren og dens væsen. Musicalen har længe været en selvfølgelig del af Fredericias kulturelle DNA, men nu inviterer vi omverdenen med !

I løbet af Musicalens Folkemøde inviteres alle interesserede med til koncerter, inspirerende paneldebatter, store musicalfilm med live-koncerter i Panorama-biografen, spændende foredrag og kunstneriske workshops (og meget andet), når vi sammen undersøger og fejrer den  højtelskede – og omdiskuterede – kunstneriske tradition: MUSICALEN.

Kom og vær med d. 16.8. kl. 16.30 når Folkemødet åbnes med et brag af et Musicalkor, der sammen med Musical Teateret opfører The Greatest Showman foran Tøjhuset. Deltag herfra i Folkemødets mange arrangementer og hold øje med programmet på Musicalens Folkemødes Facebookside (her). Musicalens Folkemøde er støttet af Trekantområdets Kulturudviklingspulje og det første af sin art. Vi håber at se jer!

MUSICALENS FOLKEMØDE
GRATIS VISNINGER I PANORAMA BIOGRAFERNE:

Mamma Mia! Here We Go Again_poster

Gratis visning fredag 16. August kl. 19.00 // Billetbooking starter mandag 22. Juli kl. 12.00

Mamma Mia! Here We Go Again
Find det gode humør frem for nu skal der syges og danses igen! Meryl Streep er tilbage som Donna sammen med Julie Walters og Christine Baranski i “Mamma Mia! Here We Go Again”. Amanda Seyfried og Dominic Cooper spiller Sophie og Sky og så skal vi naturlig også møde Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård og Colin Firth igen som Sophies tre mulige fædre. Filmen bevæger sig frem og tilbage i tiden og fortæller, hvordan relationer, der blev skabt i fortiden, har in...
Mere info
Wonka - Dansk tale_poster

Gratis visning lørdag 17. August kl. 14.00 // Billetbooking starter mandag 22. Juli kl. 12.00

Wonka - Dansk tale
”Wonka” er baseret på den ekstraordinære hovedkarakter, i Charlie og Chokoladefabrikken, og Roald Dahls ikoniske børnebog, og fortæller den vidunderlige historie om hvordan verdens bedste opfinder, tryllekunstner og chokolademager blev den elskede Willy Wonka, som vi kender i dag. Kilde: Warner Bros.
Mere info
West Side Story_poster

Gratis visning lørdag 17. August kl. 19.00 // Billetbooking starter mandag 22. Juli kl. 12.00

West Side Story
Teenagerne Tony og Maria forelsker sig i hinanden, trods deres relationer til de rivaliserende gadebander The Jets og Sharks i 1950’ernes New York. Filmen instrueres af Steven Spielberg og i hovedrollerne som Maria og Tony ses henholdsvis Rachel Zegler og Ansel Elgort.
Mere info
The Greatest Showman_poster

Gratis visning søndag 18. August kl. 17.00 // Billetbooking starter mandag 22. Juli kl. 12.00

The Greatest Showman
THE GREATEST SHOWMAN er en original og nyskabende musical, som er inspireret af P.T. Barnums ekstraordinære liv, med Hugh Jackman i hovedrollen. Barnum voksede op under trange kår, men han var en meget kreativ og visionær mand. Kronen på værket i hans karriere var ”The Greatest Show on Earth”, der var en imponerende forestilling og en fejring af hans enestående fantasi og opfindsomhed, som endte med at begejstre publikum verden over. Kilde: Nordisk Film
Mere info

FORPREMIERER & SÆRARRANGEMENTER

I PANORAMA BIOGRAFERNE

André Rieus 2024 Maastricht Concert: Power of Love_poster

31. August & 1. September kl. 15.30 - Inkl. 1 glas vin inden koncerten

André Rieus 2024 Maastricht Concert: Power of Love
André Rieu er klar til at feje benene væk under dig med sin helt nye biografkoncert ”Power of Love”. Fra sin pittoreske hjemby Maastricht præsenterer The King of the Waltz en imponerende optræden, på det store lærred, som du ikke må gå glip af. Akkompagneret af sit verdensberømte Johann Strauss Orchestra og med en rollebesætning på hundredvis af mennesker tegner dette til at blive sommerens musikalske højdepunkt med af en af verden mest produktive artister...
Billetter